Takmičenja i rezultati

Maša Šatrić I nagrada

Na takmičenju "Mladi virtuoz" u Beogradu, učenica naše škole Maša Šatrić osvojila je prvu nagradu. maša je u klasi Aleksandre Milićević, a klavirsku saradnju je pružila Marta Malbaša.

Lea Bagi I nagrada

Na međunarodnom takmičenju "Fantast" koje je održano u Bečeju, učenica naše škole Lea Bagi Osvojila je I nagradu. Lea je u klasi Đure parčetića, a klavirsku saradnju pružila je Ružica Pavlović.

II nagrada za Milicu Stoiljković i Filipa Vidanovića

Na međunarodnom muzičkom takmičenju Fantast u Bečeju, učenici našeg isturenog odeljenja iz Odžaka Milica Stoiljković i Filip Vidanović osvojili su druge nagrade na ovom prestižnom takmičenju. I Mililica i Filip su u klasi Ane Radojčić.

Takmičenje Stanković

Na takmičenju "Stanković" u disciplini kontrapunkt, naša Dajana Preradović je osvojila III nagradu. Dajana je u klasi Mirjane Mešinkovski.

Isidora Gospić II nagrada

Na međunarodnom takmičenju "Fantast" u Bečeju, učenica naše škole Isidora Gospić je osvojila II nagradu. Isidora je u klasi Sare Ferizović.

Aktuelnosti

Dan škole

Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo sledeća dešavanja koja pripremamo za sledeću nedelju povodom 10 godina od osnivanja Srednje muzičke škole i 97 godina od osnivanja osnovne Muzičke škole.

Noć Muzeja

U subotu, 19. maja 2018. u sklopu manifestacije Noć muzeja, sa svojom postavkom učestvovala je i Muzička škola "Petar Konjović". Ovoj izložbi sa svojom postavkom priključila se i OŠ "Dositej Obradović" iz Sombora.

Koncert Aleksandre Pletikosić

U nedelju, 20. 05. u 18h, u svečanoj sali Muzičke škole "Petar Konjović u Somboru biće održan solistički koncert. Aleksandre Pletikosić, naše bivše učenice, studentkinje solo pevanja. Klaviski saradnik prof. Maja Grujić, a kao gost koncerta nastupiće Boško Stojadinović. 

Noć muzeja

U manifestaciji Noć muzeja i ove godine sa svojom postavkom učestvuje i naša muzička škola. 19.05.2018. u vremunu od 18:00 do 01:00 časova bićete u mogućnosti da posetite našu postavku u zgradi Muzičke škole "Petar Konjović".